Petras Jara?nas | Mindaugas Rykus | Rokas Jara?nas

[rga n? lepti ka] – tai maisto ir kit? substancij? savybi? patyrimas,pasitelkiant reg?, uosl?, skon? ir lyt?jim?. Kadangi ragavimas tai objekto organoleptini? savybi? vertinimas, tad organoleptikai gal?t? b?ti ?mantresn? odio ragautojai forma.

Po iuo projektu slepiasi (ar veikiau nesislepia) trysentuziastingi ingeid?s vyrai, nebijantys i?ki? ir troktantys tobul?ti. Esame stipr?s iniomis alkoholiniuose g?rimuose bei kavoje, nuolat giliname inias apie kulinarij?. Gastronomini? ini? semiam?s ne tik i knyg? ar kurs?, bet ir i bendroje kompanijoje esan?i? Lietuvos kulinarijos autoritet?. Smagupatiems improvizuoti ir eksperimentuoti. Ta?iau Organoleptikai n?ra tik kulinarijos projektas daniausiai patys tai apib?diname kaip gyvenimo b?do iniciatyv?.

Projektas ugim? kai vien? dien? susivok?me, kad ple?iantis akira?iui m?gstami kasdieniai darbai nebeupildo poreikio mokytis, augti ir tobul?ti. Kiekvienas turime savo aistras: kas kavai, kas maistui, kas vynui, kas viskiui.Ir visi kokybikam gyvenimui. Organoleptikai apjung? vis? trij? ?vairius hobius, aistras bei interesus.

i iniciatyva neblogai atsipindi m?s? pa?i? augim? ir mokym?si. Tai b?das tobul?ti, pritraukti bendramin?i? ir smagiai leisti laik?, b?das im?ginti save naujuose amplua, diaugtis ir teikti diaugsm? aplinkiniams.

Visi kulinariniai eksperimentai atliekami nam? s?lygomis: be profesionalios virtuv?stechnikos, pritaikant ?vairius buityje naudojamus ?rankius. Rutina yra tai, ko nepa?stame. Atsiminti keli? vienod? vakar? tikrai neieis, nes toki? papras?iausiai neb?na. Esame kupini jaunatviko maksimalizmo ir entuziazmo.