Petras Jaraš?nas | Mindaugas Ryškus | Rokas Jaraš?nas

[Ôr‘ga n? lep‘ti ka] – tai maisto ir kit? substancij? savybi? patyrimas, pasitelkiant reg?, uosl?, skon? ir lyt?jim?. Kadangi ragavimas tai objekto organoleptini? savybi? vertinimas, tad „organoleptikai“ gal?t? b?ti ?mantresn? žodžio „ragautojai“ forma.

Po šiuo projektu slepiasi (ar veikiau nesislepia) trys entuziastingi žingeid?s vyrai, nebijantys išš?ki? ir trokštantys tobul?ti. Esame stipr?s žiniomis alkoholiniuose g?rimuose bei kavoje, nuolat giliname žinias apie kulinarij?. Gastronomini? žini? semiam?s ne tik iš knyg? ar kurs?, bet ir iš bendroje kompanijoje esan?i? Lietuvos kulinarijos autoritet?. Smagu patiems improvizuoti ir eksperimentuoti. Ta?iau “Organoleptikai “n?ra tik kulinarijos projektas – dažniausiai patys tai apib?diname kaip gyvenimo b?do iniciatyv?.

Projektas užgim? kai vien? dien? susivok?me, kad ple?iantis akira?iui m?gstami kasdieniai darbai nebeužpildo poreikio mokytis, augti ir tobul?ti. Kiekvienas turime savo aistras: kas kavai, kas maistui, kas vynui, kas viskiui. Ir visi kokybiškam gyvenimui. Organoleptikai apjung? vis? trij? ?vairius hobius, aistras bei interesus.

Ši iniciatyva neblogai atsipindi m?s? pa?i? augim? ir mokym?si. Tai b?das tobul?ti, pritraukti bendramin?i? ir smagiai leisti laik?, b?das išm?ginti save naujuose amplua, džiaugtis ir teikti džiaugsm? aplinkiniams.

Visi kulinariniai eksperimentai atliekami nam? s?lygomis: be profesionalios virtuv?s technikos, pritaikant ?vairius buityje naudojamus ?rankius. Rutina yra tai, ko nepaž?stame. Atsiminti keli? vienod? vakar? tikrai neišeis, nes toki? papras?iausiai neb?na. Esame kupini jaunatviško maksimalizmo ir entuziazmo.