Kulinarija trijulei nesvetima nuo pat mažų dienų. Matyt nemaža dalimi tai tėvų nuopelnas, mat namie visad būdavo kuo pasmaguriauti. Laikui bėgant supratome, kad maistas tai toli gražu ne tik įrankis užsikimšti pilvą, bet ir itin didelis malonumo šaltinis. Va tada ir prasidėjo: eksperimentai namie, valgymas restoranuose, gastronominės kelionės. Atradimo džiaugsmas kurstė domėjimąsi, tad neužilgo nebepasisotinome draugų bei interneto patarimais ir kibome į knygas bei mokslus.
|
Visi trys išklausėme ir sėkmingai atsiskaitėme Harvardo universiteto „Science and Cooking“ kursą. Bet turbūt daugiausia žinių įgijome nuolat praktikuodamiesi. Mėgstame improvizuoti pasitelkdami molekulinės virtuvės priemones, bet kartu ir žavimės klasikine virtuve. Džiaugiamės galėdami draugais vadinti tokias Lietuvos gastronomijos asmenybes kaip Liutauras Čeprackas ar Monika Čereškaitė, kartu kurti ir eksperimentuoti.
|
|