Kaip ger? vakar? paversti puikiu

1382142_414417968657856_1300147244_narba kaip mes m?gstame austres!
Suvirpa kišen?j telefonas. Ekrane sužiba “Užsakiau rytdienai austri?”. Organoleptik? veidus nutvieskia šypsenos. M?gstame tokias staigmenas. Apsitariame, k? ?ia ?domiau sugalvojus pateikimui. Kilo mintis paeksperimentuoti su putomis ir ikrais.

Tradiciniai akomponentai austr?ms b?na citrinos skiltel?s ir raudon?j? svog?n? bei acto padažas. Tad namie g?žtoje išsibandome citrin? put?, dar vadinam? “citrin? oru” paruošim?. Kaip 2×2. Su raudon?j? svog?n? ir acto ikriukais teko kiek pavargti, nes pirmoji partija negailestingai buvo praskiesta vandeniu, kuriame buvo šie palikti. Pasimok?me.

1384395_414417971991189_1043140330_nSekant? kart? ikriukus laik?me tokiame pa?iame padaže, koks buvo ikriuk? centre. Taigi, ?iumpame visus rakandus putoms ir ikriukams gaminti bei magnum dydžio šampano butel? ir keliaujam ? sve?ius.

Vos apšil? kojas ?m?m?s put? ir ikriuk? gamybos. Visas k? tik iš Bretan?s atgabentas austres mikliai išlukštenome ir sud?jome ? pad?klus ant gr?sto ledo. Lekia kamštis iš šampano butelio ir skanaujam. Niam.

1385094_414417995324520_1367053132_n

 

 

Mikliai neliko n? vienos iš 48. Garduma!

–> Facebook albumas <–