Plovas „L“
Sekmadienis. Po 5 SENSES vakarien?s OneTwo klube užsik?r? tikra disco muzikos pekla! Buvo labai smagu! Keliam?s apie vidurdien?. Saul? jau pakilus, šilta. Apsiskambinam draugams ir organizuojam?s plovo virim?.
Plovas – ?domus procesas, nes VISI j? verda savaip. Netikime, kad yra kažkokia tai auksin? plovo formul?. Atrodo ir ingredientai (beveik) tie patys, ir j? apdorojimo b?das panašus, bet vis kitai personai ?musis šio darbo vis kitoks rezultatas gaunasi. Bet dažniausiai gardus! Ir visi mano, kad j? plovo virimo b?das yra TAS. Jei jums yra tek? gaminti plov?, o šalia buvo draug?, kurie irgi tur?j? tokios patirties, turb?t tikrai sulauk?te (ne)nauding? patarim? ir kreiv? žvilgsni?, jei tik nuklydote nuo stebin?iojo plovo vizijos. Toks jau tas plovas: sukvie?iantis kompanij?, priver?iantis bendrauti, diskutuoti, na ir galop pasotinantis.
Šiai plovo versijai buvo naudojami avienos šonkauliai bei nugarin?, geri basmati ryžiai, katrie namie buvo gerai nuplikyti, riekel?mis pjaustyti svog?nai, šiaudeliais pjaustytos morkos, sveikos ?esnak? galvut?s, pa?i? rinktos barbaris? uogos, ?ili pipirai, razinos bei dar šiek tiek ?vairi? prieskoni?. Raudon?j? svog?n? bei pomidor? salotos puikiai tiko kaip šio plovo garnyras.
Veiklos netr?ko: kas plov? konstravo, kas vakarykš?i? vakarien? ir po jos sekus? vakar?l? aptarin?jo, kas sen? paž?stam? naujoj kompanijoj atrado, kas prie fusbalo stalo varž?si, o kas tiesiog šiaip atsipalaidavo gamtos ir ?vairi? gyv?n? apsupty.
Tai buvo šaunus sekmadienis!