nuod?mingi burgeriai

1800473_474217596011226_2633866555977438140_nDalinam?s nuod?m?s vert? penktadienio burgeri? vaizdais.

36 dienas brandinta jautiena buvo malta kartu su to paties jau?io riebesn?mis vietomis. Kep?me ant keptuv?s visiškai be riebal? – j? pilnai užteko m?sos paplot?liuose. Pl?šom? brioche bandel? šiek tiek paskrudinome orkait?je. Karamelizavome raudonuosius svog?nus. Pagardinome brandintu ?ederio s?riu, gražgarst?mis, raudonojo pesto bei ?ili padažais.

10154104_474217582677894_4697150125171878941_nRagavome du variantus – vien? pagardint? Maldono druska, kit? su m?lyno pel?sio Roquefort s?riu. Abu šie komponentai stipriai išryškina m?sos „jautieniškum?“.

Tai buvo skaniausias m?s? šiemet (o gal ir išvis) ragautas burgeris [TAŠKAS].

 –> Facebook albumas <–