Lamb shanks

10805621_562255423874109_8995368497749711599_nPenktadienio vakaras kaip tik tinka gardiai vakarienei. Buvome sutar? su Liutauru kartu kak? isikepti. Dvideimt penkias dienas sausai brandinti aviuko blauzdukai pasirod? pats tas variantas.

Kepsime greitpuodyje, bet prie tai reikia m?siukus apkepti. Keptuv?je su iki r?kimo ?kaitusiu aliejumi apskrudiname visus gabaliukus. Dar ir pada? paskui pasiruoiame i svog?n?, mork?, ?esnako ir onin?s. Apkepame ir irgi sudedame ? greitpuod?.

10428565_562255353874116_5907068442255179203_nKol puodas per ventil? spjaudo garus, ruoiame paprast? garnyr?. ?kart tai kukur?z? polenta su rozmarinais. Viena stiklin? kukuruz?, viena stiklin? pieno ir penkios stiklin?s vandens. Tik reikia neumirt maiyti. Pagardinome rozmarinais. Koei baigus virti, jau ir m?sa baigin?jo trokintis. Pateikdami dar apibarst?me kapotomis vieiomis petraol?mis.

10848060_562255350540783_1666202991119268706_n

M?sa itin minkta, tiesiog plyta nuo kauliuk?. Daug aviko skonio, puikiai dera su prieskoninga polenta. Derinome su sodriu rykaus uog? skonio vyn? i piet? Ispanijos. Tikrai neblogai der?jo.

aunus penktadienio vakaras gavosi ir dar aunesnis jo prat?simas mieste ;)

–> Facebook albumas <–