m?nes? sausai brandinti antrekotai

10440753_513006432132342_1148043562777647467_nM?gstame m?s?. Labai. Tad nebuvo joki? šans?, kad atsisakysime Liutauro pasi?lymo išsikepti kelet? daugiau nei m?nes? sausai brandint? antrekot?, specialiai atvežt? iš Vokietijos.

Kai pamat?me m?s?, veidus kaip mat nutvieski šypsenos – riebalinis sluoksnis negausiai, bet tolygiai ?siskverb?s ? raumenin? audin?. Itin aukštos kokyb?s jautuko antrekotai. M?siukus vakuume užmerk?me ? šilt? vanden?, kad sušilt? ir nereik?t? ilgai kepti išdžiovinant m?s?. Kol m?sa šilo, ?m?m?s garnyro. Sviest? blenderyje sumaiš?me su 10251892_513006415465677_1486797887714222459_ndosnia porcija an?iuvi?, kad gaut?si „umami sviestas“ ir suformav? ritin?l? pašov?me ? šaldymo kamer?. Virtas bulves permaiš?me su svog?nais, garsty?iomis ir žolel?mis. Ant keptuv?s apkepinome Pak-Choi salot?. Nieko ?mantraus.

M?s? kep?me ant griliaus virš iki raudonumo ?kaitusi? žarij?. Kep?me iki apskrudo ir temperat?ra centre pasiek? 53C. Pjaust?me pal?k?j? bent 10 minu?i?, kad m?sa mažiau sul?i? paleist?.

Skanavome kartu su intensyviu rauduonuoju vynu iš piet? Ispanijos Jumilla regiono. Der?jo puikiai. Tai buvo bene gardžiausi steikai, kada ragauti Lietuvoje. Tai tik dar vienas ?rodymas, kad svarbiausia – geri ingredientai!

–>Facebook albumas <–