lazanija ir Bordeaux
Senai beruo?me lazanij?! Pats laikas v?l pasimanktinti.
Raudonajam m?sikam padaui panaudojome brandintos jautienos far?. Lyd?m sviest? ir kepinom su miltais Beamelio padaui. Susluoksniavom ir ikep?m. Prie pat ikepant dar apd?liojom vyniniais pomidoriukais ir finale papuo?m kvapnia baziliko akele. Gardu, tik matyt far? kiek per trumpai apkepinom, nes tekst?ra ne itin patiko. Prie apkepant paragavome labai gardu! Bet paruous pada? jaut?si tokie kieti gumul?liai. Kit?syk kiek kitaip darysim.
Valgydami ragavome kelet? vyn? i Bordeaux. Gavosi nediduk? horizontali degustacija, mat visi buvo 2009?j? derliaus. Solid?s vynai. Dar jaunoki, bet paliko labai ger? ?sp?d?. I trijul?s neabejotinai isiskyr? Le Sirene de Giscours sodrus, intensyvus, itin kompleksiko skonio.