lazanija ir Bordeaux

10801536_551962774903374_7854543723530304712_nSenai beruo?me lazanij?! Pats laikas v?l pasimanktinti.

Raudonajam m?sikam padaui panaudojome brandintos jautienos far?. Lyd?m sviest? ir kepinom su miltais Beamelio padaui. Susluoksniavom ir ikep?m. Prie pat ikepant dar apd?liojom vyniniais pomidoriukais ir finale papuo?m kvapnia baziliko akele. Gardu, tik matyt far? kiek per trumpai apkepinom, nes tekst?ra ne itin patiko. Prie apkepant paragavome labai gardu! Bet paruous pada? jaut?si tokie kieti gumul?liai. Kit?syk kiek kitaip darysim.

10520656_551962771570041_7203340239852548029_nValgydami ragavome kelet? vyn? i Bordeaux. Gavosi nediduk? horizontali degustacija, mat visi buvo 2009?j? derliaus. Solid?s vynai. Dar jaunoki, bet paliko labai ger? ?sp?d?. I trijul?s neabejotinai isiskyr? Le Sirene de Giscours sodrus, intensyvus, itin kompleksiko skonio.

–> Facebook albumas <–